A folyadéktárolás
többé nem jelenthet gondot!


Forrón tölthető PET palack

A Bibhungary a termékskála bővítése és hiánypótlás jegyében kínál 2,5 deciliteres forrón tölthető PET palackokat műanyag zárókupakkal. A palackok kimondottan forrón töltésre vannak tervezve, zsugorodásuk elhanyagolható, alakjuk a töltés után nem változik.

TOVÁBBI TÁJÉKOZTATÁS:
Holges-Tex Kft, 06-1-202-1452
E-mail: info@bibhungary.net

"Kórház" ízű és szagú italok. Mi okozza?

Az utóbbi években gyakran előforduló jelenséget egy baktérium okozza. Ez a baktérium képes túlélni a pasztőrözést is, de szaporodni csak 20-70°C között képes. Nem csak a magas hőmérsékletet tűri rendkívül jól, a pH tűrése is kiemelkedő, még 2,5-ös pH értéknél is jól szaporodik. A gázképződéssel nem járó romlás jellegzetessége az enyhe zavarosság, idegen ("kórház") íz és szag, amit egy, a baktérium által termelt szerves molekula okoz. A mikroorganizmus által okozott romlás bekövetkezhet almalében és más gyümölcslevekben egyaránt, de akár teákban, illetve gyógynövény tartalmú italokban is. Szerencsére, bár kellemetlen íz- és szaghatást eredményez, megbetegedést nem okoz.
Ajánlás: Ez a baktérium csak oxigén jelenlétében képes szaporodni, ezért BIB zacskók alkalmazásánál törekedjünk a légmentes csomagolásra, minél kisebb légbuborék maradjon a zacskóban, vagy ha teljesen meg szeretnénk előzni a szaporodás lehetőségét, akkor érdemes nitrogén gázos töltőgépeket alkalmazni. Nem csak az oxigénmentes környezet, az alacsony hőmérséklet is gátló hatású, így a termékeket ajánlott felbontás után hűtve tárolni.


BiB zacskóinkat házhoz kézbesíti a dpd futárszolgálat

Tisztelt partnereink még kedvezőbb feltételekkel történő kiszolgálása érdekében baginbox zacskóinkat 2018. júniusától a DPD futárszolgálattal is lehetőségünk van házhoz szállíttatni, melynek tarifája nagyon kedvező, 1500Ft+Áfa/karton.

Rendeljen telefonon vagy e-mailben, elérhetőségeinken várjuk jelentkezését.


Együttműködő partnerek

Partnerségi megállapodást kötöttünk a gyümölcslé-feldolgozó gépeket gyártó osztrák Voran cég magyarországi képviselőjével, az Új Vinoservice Kft-vel és a szintén léfeldolgozásra szakosodott szlovén NIKO gépgyártó cég magyarországi képviseletével, a Hagyó Kft-vel.

A töltőgépek javításával, karbantartásával és talpas tasak gyártásával foglalkozik az InnoPacking Kft.

Elérhetőségüket a Töltőrendszerek címszó alatt találja. Honlapjainkon kölcsönösen feltüntetjük és ajánljuk egymás elérhetőségeit ügyfeleinknek, ezzel az integrációval könnyítve eligazodásukat a BiB termékek gyártási vertikumában.


Új termékünk a 3 L POUCH-UP zacskó és doboz egyben.

3 literes almaleves pouch up zacskó 3 literes boros pouch up zacskó

A Smurfit Kappa cég új terméket fejlesztett ki, mely egyesíti magában a BiB zacskó és a doboz funkcióját. A POUCH-UP® 3 literes BIB zacskó, erősített fóliából készül, talpvápával ellátott, VITOP csapos talpas zacskó. Külseje nyomdatechnikával előnyomtatott, egy almaleves és egy boros dizájn készült belőle. Az almalégyártó vagy borász saját címkéjét egy erre a célra hagyott helyen felhelyezheti a zacskóra. Számos előnye van ennek a konstrukciónak, mindemellett a gyártó cég felhívja a figyelmet arra, hogy a könnyű hordozhatóság és dizájnos külső okán a zacskó méretezése a lehető legszűkebb, ezért a betöltés során a gyártó cég javasolja a pouch-up zacskó töltés előtti felfújását nitrogénnel, vagy steril sűrített levegővel. Ezt követően a töltéshez javasolt a vízszintes töltőasztal helyett egy U alakú töltő "bölcső" használata. Újdonságokra fogékony felhasználóinknak ajánljuk, a fiatal fogyasztók körében Európában nagyon népszerű mind a bor, mind az almalé tekintetében. Érdeklődjön munkatársainknál.


Smurfit Kappa - Európa legnagyobb baginbox gyártója

Több éves kedvező tapasztalatok birtokában a Smurfit Kappa céggel új forgalmazói megállapodás született, amely az ügyfelek részére még kedvezőbb, rugalmasabb beszerzési lehetőséget biztosít.
Magyarországi raktárról vagy közvetlenül a gyárból szolgáljuk ki a megrendelőket termelési volumenüket és beszerzési gyakorlatuknak megfelelően. A gyártó európai vezető szerepéhez méltó minőségbiztosítási rendszere és terméktámogatása a már működő és jövőbeli hazai felhasználók rendelkezésére áll.


FORRÓN TÖLTÉSI ÚTMUTATÓ

Natúrlevet töltene Baginbox zacskóba? Jótanácsok kezdőknek és haladóknak.


DESIGNED BY BIBHUNGARY.COM: EGYEDI KIALAKÍTÁSÚ BOROSDOBOZOK

A csomagolás legyen elegánsabb, szerethetőbb, sugalljon minőséget! - ezt a célt fogalmaztuk meg BiB dobozaink formájának és a méreteinek kialakításánál.
Mivel már elvégeztük a gyártás előkészítésének első - tapasztalatunk szerint nemcsak költséges, hanem esetenként időigényes - feladatát is, a dobozszerkezet Önnek is rendelkezésére áll.
A nyomatlan dobozok kipróbálás, terhelés céljára igényelhetők a Fehér Doboz Kft-nél, a borászok saját pincészetük és boruk arculatát megjelenítő csomagolást alakíthatnak ki belőlük kiváló boraik számára. 
A Bibhungary (Holges-Tex Kft.) és a Fehér Doboz Kft. Ügyfelei számára a felhasználásnak nincs költsége, csupán  kérésünk, hogy a dobozon a "Designed by bibhungary.com" logó helyet kapjon.

További információ: Holges-Tex Kft, 06-1-202-1452 és Fehér Doboz Kft. (Fehér Dezső: 36 30 41 51500)
E-mail: toth.janos@holges.hu, varnai.gabor@holges.hu, feherdobozkft@gmail.com